Servicii de Optimizare site

SEO, promovare online, marketing virtual

Optimizare site-uri web - acesta este principalul serviciu pe care l-am oferit in ultimii 6 ani si in care ne-a specializat suficient incat sa putem spune ca experienta acumulata ne da dreptul de a afirma ca cel putin conceptele de baza in SEO ni le-am insusit, astfel incat sa oferim si altor firme sau persoane si site-urilor acestora - o parte semnificativa din cunostintele acumulate in tot acest timp.
In materie de servicii de promovare si optimizare SEO putem oferi o expertiza bazata pe experienta ultimilor ani de update-uri Google Pneguin, Panda si evolutia factorilor de calitate pe care motorul de cautare ii apreciaza in mod deosebit si - ma ales - ceea ce nu apreciaza.
Se spune ca SEO nu este o stiinta exacta - asa si e, totul este estimativ, nu pot fi garantate multe lucruri!
Se mai spune ca algoritmii mereu in schimbare afecteaza tot conceptul de SEO - da si nu - conceptele de baza nu s-au modificat prea mult in ultimii ani, in schimb se umbla la finete, la content si la promovare (la ultimul update de Google Panda au fost revizuite o serie de factori de cautare).
Oricum ar fi, conceptul primordial este acela de a oferi continut valoros vizitatorului, apoi motorul te va premia prin scoaterea in fata a site-ului tau.

Ia mai optimizati mai, flacai ...!